Retourneren van je bestelling

Je kunt je bestelling binnen 30 dagen na ontvangst annuleren. Na annulering heb je 14 dagen om het product terug te sturen. Je krijgt het volledige bedrag inclusief verzendkosten binnen 5 werkdagen van ons retour mits het product in originele staat en verpakking in goede orde retour is ontvangen. Hoe zorg je ervoor dat wij het product in goede orde ontvangen? Dat lees je hieronder.

Wanneer je een pakket bestelt gaan wij direct voor je aan de slag. We beginnen met het goed verpakken van je product zodat deze heel bij jou aankomt. Wanneer jij een bestelling retour stuurt verwachten we van jou dat je het product op dezelfde wijze inpakt zoals je deze aangetroffen hebt. Zo hebben we de minste kans op beschadigingen tijdens het vervoeren. Help je ons een handje?

Stap 1: Product verpakken

Verpak het product op dezelfde wijze waarop deze in de doos zat. En ja, dat kan soms best een opgave zijn. Daarom laten we je hieronder precies zien hoe.

1. Verpak klein materiaal en berg ze zodanig op zodat ze geen beschadigingen kunnen veroorzaken

kleinmateriaal-in-schacht-met-plastic-min.jpg

Verpak kleinmateriaal

Verpak kleinmateriaal

Verpakt kleinmateriaal in het zakje van de hanleiding.

Flexibele slang en kleinmateriaal in schacht

Flexibele slang en kleinmateriaal in schacht

Leg de flexibele slang en het klein materiaal in de schacht en verpak de schacht met het bijgeleverde plastic.

2. Omhul het product met het piepschuim

Schuine-afzuigkap-in-piepschuim-min.jpg

Zorg dat deze sparingen naar boven gericht zijn.

Zorg dat deze sparingen naar boven gericht zijn.

Deze sparingen moeten naar boven gericht zijn zodat de schacht geleiders de stevigheid van de doos ondersteunen.

Holling moet zichtbaar zijn

Holling moet zichtbaar zijn

Deze uitholling moet zichtbaar zijn. de achterkant van de afzuigkap is vierkant en past precies in de piepschuimvorm van de afzuigkap. Doe dit altijd met 2 personen zodat er geen druk op de glasplaat komt.

3. Plaats het karton, de schacht en eventuele doos verstevigingselementen

klaar-om-doos-dicht-te-doen-min.jpg

Plaats eerst het karton

Plaats eerst het karton

Plaats het karton over het glas om het te beschermen te schade door de schacht.

Plaats de schachtgeleiders

Plaats de schachtgeleiders

Plaats de schachtgeleiders met de holle kant omhoog.

Laat de schacht in de doos zakken

Laat de schacht in de doos zakken

Wanneer je het karton al hebt geplaatst kun je de schacht in de doos laten zakken. Vergeet de flexibele slang, de handleiding en schroeven niet in de schacht te plaatsen.

Stap 2: Je retour aanmelden

Don’t worry, vanaf nu wordt het alleen nog maar makkelijker. Wanneer je de doos goed hebt dicht getaped kun je je product retour melden via ons retourportaal. Er wordt een verzendlabel voor je gemaakt. Je dient deze uit te printen en op de lange zijde van de doos te plakken. Doordat je gebruik maakt van ons retourportaal regelen wij de kosten van je retourzending.

Stap 3: Breng naar een pakketpunt

Je kunt nu je bestelling naar een pakketpunt van PostNL brengen. Wil je weten waar je terecht kunt en wanneer? Hier vind je alles over pakketpunten van PostNL.

Je geld terug

Zodra we je retour hebben ontvangen, controleren we de teruggestuurde producten. Wanneer er schade aan producten is opgetreden doordat je de procedure beschreven op deze pagina niet hebt gevolgd, kunnen er kosten in rekening worden gebracht. Heb jij je aan onze afspraak gehouden? Dan krijg je altijd binnen 5 werkdagen na het door ons ontvangen van je retour, je geld terug.