[OUD] Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Ruilen & Retourneren

Van gedachte veranderd? Je meldt je product gemakkelijk retour binnen 30 dagen na ontvangst. Geef je pakket binnen 14 dagen af bij een pakketpunt en je krijgt van ons het volledige aankoopbedrag binnen 10 werkdagen op je rekening.

Heb je bij het bestellen van je product verzendkosten betaald? Dat krijg je die verzendkosten terug wanneer je jouw bestelling retourneert. De kosten voor het retour sturen van het product worden wel aan jou verrekend. Je mag ook zelf je product terug brengen. Heb je geen verzendkosten betaald? Dan is retourneren voor jou gratis.

Zorg je ervoor dat alles goed verpakt zit wanneer je het product aan ons retour stuurt?

Stap 1: Product verpakking

Verpak het product op dezelfde wijze waarop deze in de doos zat. Zorg ervoor dat het piepschuim het product goed beschermd.

Stap 2: Retour aanmelden

Meld je product aan via ons retourportaal. Er wordt een verzendlabel voor je gemaakt. Print ‘m uit en plak het label op de lange zijde van de doos. Doordat je gebruik maakt van ons retourportaal regelen wij de kosten van je zending.

Stap 3: Breng naar pakketpunt

Je kunt nu je bestelling naar een pakketpunt brengen die je geselecteerd hebt in het retourportaal.

Stap 4: Je geld terug

Zodra we je retour hebben ontvangen, controleren we de teruggestuurde producten. Is alles oké? Storten we binnen 10 werkdagen je geld terug.

De waardering van www.cendo.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 2720 reviews.