Waar komt het merk CENDO vandaan?

Wat leuk dat je interesse hebt in ons merk. Wij vertellen graag waar het merk CENDO vandaan komt. De meeste mensen kennen ons wel vanwege het feit CENDO sinds 2016 actief is op de markt. We vertellen je hier hoe het is begonnen.

Kan het eerlijker?

CENDO is ontstaan vanuit de verbazing in het aantal schakels dat bij klassieke merken tussen fabrikant en consument. Bij klassieke merken zien we soms wel meer dan 4 schakelt. Logischerwijs verkoopt iedere schakel het voor een hogere prijs aan de volgende. Het gevolg? Hetzelfde product maar dan veel voor meer geld. In 2014 vroegen de oprichters van CENDO zich af: kan dat niet eerlijker?

Betaalbare kwaliteit

Vanuit die gedachte begon het allemaal. Ons avontuur begon in een schuur in Apeldoorn, en na verschillende omwegen belandden we in Deventer. Vanuit de visie dat klanten geen “poespas” nodig hebben maar gewoon mooie producten met goede kwaliteit onderdelen tegen een scherpe prijs, zijn onze producten ontstaan. Hier, in ons koude kikkerlandje, leveren we als fabrikant direct aan jou en zonder die schakels, kunnen we kwaliteit bieden tegen een betaalbare prijs: betaalbare kwaliteit.

Wat goed is, nog beter maken

CENDO vernieuwt niet ieder jaar haar producten. Wat goed is, maken we nog beter. Door te luisteren naar klanten en door te kijken hoe onze producten worden gebruikt optimaliseren we het ontwerp. Zo hebben we onze meest verkochte afzuigkap uitgerust met dimbare verlichting, upgraden we regelmatig de motoren voor energiezuinigere exemplaren en rusten we kookplaten uit met nieuwe chips om continue de prestaties van onze producten te verbeteren terwijl we wat al goed is behouden.

Klaar staan voor klanten

Ons team staat iedere dag voor klaar voor onze klanten. Doordat we onze producten écht kennen geven we waardevolle adviezen. We gaan voorbij onze verantwoordelijkheid. Wij adviseren regelmatig klanten over het afvoertracject voor een afzuigkap of de elektrische installatie voor een kookplaat. Wil je meer weten over waar CENDO vandaan komt? Vraag het ons! Bekijk hier alle manieren om contact op te nemen.

De waardering van www.cendo.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2773 reviews.